New posts

New Forum

March 23, 2017, 9:40 a.m.
Posts: 9198
Joined: Nov. 19, 2002

I have noticed that when viewing the forum topics and I want to select the last, most recent page in a topic that it take me to a 404 page. For example, when I went to look at the most recent posts in this topic it said the last page was page 9...but when I clicked the 9 it took me to a 404 error. Then when I go into the topic by clicking one of the other pages, I see that it only has 8 pages. It has happened a few times on different forums/topics on nsmb. I am using the latest version of chrome on either Win7 at work or Win10 at home.

March 25, 2017, 8:38 a.m.
Posts: 4329
Joined: Oct. 24, 2005

Posting pics up goes up as an attachment. Clicking on posts/attachments won't open them directly, they get downloaded to my computer.
I don't want to have to download pics to see what people are posting up...

March 25, 2017, 4:33 p.m.
Posts: 12875
Joined: Nov. 24, 2002

I am really disappointed. 

After one London Pride Ale, four Guinness and two Jameson whiskey it should be the other way round. I should be stoked.

March 28, 2017, 2:09 p.m.
Posts: 3600
Joined: Sept. 27, 2004

Posted by: zahgurim

Posting pics up goes up as an attachment. Clicking on posts/attachments won't open them directly, they get downloaded to my computer.
I don't want to have to download pics to see what people are posting up...

this!

March 28, 2017, 4:42 p.m.
Posts: 1587
Joined: Aug. 6, 2009

Posted by: PaulB

well that was awkward , any particular reason one has to scroll to the bottom of the page to find the pages and forum and such , top of the page makes it quick and easy

On a desktop browser, click on the three horizontal lines in the top left corner, beside the search icon, to get the navigation menu.

On a mobile browser, it's in the upper right corner. I had to scroll the home page to the left to be able to see it.

Thumbs up for the navigation menu now always being available at the top of the page when using a desktop browser.

March 28, 2017, 4:44 p.m.
Posts: 33478
Joined: Nov. 19, 2002

crickets

March 28, 2017, 6:47 p.m.
Posts: 11661
Joined: June 4, 2008

<can't rep>

March 28, 2017, 7:55 p.m.
Posts: 1148
Joined: March 18, 2017

White background has myself opening NSMB late at night like

March 29, 2017, 8:41 a.m.
Posts: 1647
Joined: Jan. 12, 2010

"Remember me for a month" does not work.  I'm on Chrome.

Can we please, please, please get the feature back that tells us if there are new posts in a thread?  I really miss the bolded topic titles.  It must be a check box in the backend of this thing somewhere...

March 29, 2017, 8:52 a.m.
Posts: 222
Joined: Feb. 24, 2017

Posted by: jitenshakun

"Remember me for a month" does not work.  I'm on Chrome.

Can we please, please, please get the feature back that tells us if there are new posts in a thread?  I really miss the bolded topic titles.  It must be a check box in the backend of this thing somewhere...

This^ThisThis^ThisThis^ThisThis^ThisThis^ThisThis^ThisThis^ThisThis^ThisThis^ThisThis^ThisThis^ThisThis^ThisThis^ThisThis^ThisThis^ThisThis^ThisThis^ThisThis^ThisThis^ThisThis^ThisThis^This

This forum has lost it's mojo. Too bad

March 29, 2017, 9:12 a.m.
Posts: 122
Joined: Nov. 30, 2010

Posted by: jitenshakun

"Remember me for a month" does not work.  I'm on Chrome.

Can we please, please, please get the feature back that tells us if there are new posts in a thread?  I really miss the bolded topic titles.  It must be a check box in the backend of this thing somewhere...

I was in your boat until two days ago & now it works for me. Someone said try to reset cookies but I was too lazy/inept. I am on chrome too. +1 to the bolded topic titles & can someone please turn down the bright!

March 29, 2017, 8:54 p.m.
Posts: 5800
Joined: April 10, 2005

I think we lost Punky somewhere along the way. (Gingerhacks)

March 30, 2017, 8:41 a.m.
Posts: 12875
Joined: Nov. 24, 2002

Posted by: Stuminator

I think we lost Punky somewhere along the way. (Gingerhacks)

I think Punky is not the only one. 

So, are the Powers still working on the issues?

March 30, 2017, 1:29 p.m.
Posts: 9198
Joined: Nov. 19, 2002

There's a thread about this in the Shore forum too....yes they are working on it. :)

March 30, 2017, 5:37 p.m.
Posts: 14634
Joined: Nov. 20, 2002

How come the links people post  in their messages don't look like valid links and they don't work ??

Forum jump: